Photo Session

Inca o sesiune foto, si tot prin imprejurilmile satului Magurele si mai precis la padurea Bratia, un loc pitoresc si cu un farmec aparte. Si aceasta zona ca de altfel toate imprejurimile le-am fotografiat de atatea ori incat cunosc locurile ca pe propria curte, dar de fiecare data ceva este altfel. Lumina, care intotdeauna e alta (sau poate asa o vad eu) cate un element efemer gen turme de oi, vaci, stane care isi schimba locatia, sau eu stiu... poate doar ochiul meu care cauta intotdeauna altceva prin aceleasi locuri.

7 comments:

Octavian-Andrei Brezean said...

merita sa faci o serie mai mult decat sa le postezi separat.

locurile au un potential foto foarte mare. cadrul asta imi place foarte mult, este echilibrat si are o definitie buna.

spor!

Andrei said...

Asa e, locurile au potential foto, insa e meritul fotografului sa il vada si sa exploateze. Nu stiu daca oricine ar fi vazut acolo o scena demna de a fi fotografiata. :)
Mie al doilea cadru imi place cel mai mult - e super.

Anonymous said...

Cred k ai talent,imi plac fotografiile sunt reusite dar ai grija la comentarii in exprimare daca folosesti metafore si vrei sa creezi o atmosfera de vis care sa ne introduca in peisaj sa nu le asociezi cu expresii cum ar fi :gen turme de oi k nu merge cu efemer..Dar ideea e buna si poate faci o afacere din asta!Iti urez succes..te pup

Anonymous said...

rqefqerqwer

Anonymous said...

super arata....

Nicolas Ford said...

Your the besst

Nicolas Ford said...

Hello mate, nice post