gothic

2 comments:

Anonymous said...

Salut Alin. Ma bucur pentru experienta avuta in Anglia si nu iti doresc decat sa mai ajungi si cu alta ocazie... bine inteles daca iti mai doresti, ceea ce nici nu ma indoiesc, o stiu din propria experienta. Fotografiile pe care le-ai adunat acolo, sau mai bine zis o parte din ele, cele postate, caci sunt sigur ca ai umplut vreo cateva carduri, imi plac, in special cele in care apare catedrala aceea superba. Faptul ca ai ales ales o desaturatie partiala, e de apreciat, confera imaginilor o atmosfera si un farmec aparte ce nu mai un efect monocrom poate oferi. Vremea din insula e imprevizibila si mai mereu mohorata asa ca cerul prajit de-a dreptul cred ca ti-a creat mari batai de cap, si aici b&w te-a ajutat. Cel mai mult m-a incantat a doua fotografie postata de tine aici, are un aer putin macabru, iar pasarea din a treia imagine da excelent de bine. Feilicitari pentru toate fotografiile, sunt frumoase, cred ca ai ramas cu multe amintiri interesante in urma calatoriei in Anglia.
P.S.: cat priveste fetele... ce sa mai zic, Aline, sunt perfect de acord cu tine, si m-am convins si eu ca la noi sunt cele mai frumoase :)

Alin Cristian Musat said...

Mersi petntru comentariu Adrian, intr-adevar a fost o experienta frumoasa care merita repetata. Poate ne mai intalnim si noi vreo data, la o bauta, la o sesiune foto la ceva...

Bafta si lumina blanda!