Photo Session

Inca o sesiune foto, si tot prin imprejurilmile satului Magurele si mai precis la padurea Bratia, un loc pitoresc si cu un farmec aparte. Si aceasta zona ca de altfel toate imprejurimile le-am fotografiat de atatea ori incat cunosc locurile ca pe propria curte, dar de fiecare data ceva este altfel. Lumina, care intotdeauna e alta (sau poate asa o vad eu) cate un element efemer gen turme de oi, vaci, stane care isi schimba locatia, sau eu stiu... poate doar ochiul meu care cauta intotdeauna altceva prin aceleasi locuri.

#2

#3

#4

#5

#6

#7

#8

#9

#10

#11

#12

Nasturasi

Doua incercari de asa zis macro, cu obiectivul de kit :D, pentru ca altceva nu am avut. Au fost facute la cateva zile dupa achizitonarea camerei.

nasturasi #2

prin lanul de grau

O scurta plimbare prin lanurile patriei. Ingredientele necesare au fost din plin: nori frumosi, lanuri intinse, zona superba (aceleasi imprejurimi ale satului Magurele Prahova), o leaca de timp liber...

prin lanul de grau #2

prin lanul de grau #3

prin lanul de grau #4

in noapte

Am avut ocazia sa testez timpi mai lungi de expunere, pacat ca nu am avut si un obiectiv mai potrivit pentru o asemenea situatie. Imaginile sunt facute de pe deja preacunoscutul si fotografiatul deal Salcia, la poalele caruia se poate vedea satul Magurele si in departare Ploiestiul.

in noapte #2

in noapte #3

lumina din lumanare

lumina din lumanare #2

desaturare

Viata e frumoasa, mai ales natura, partea lasata de Dumnezeu, e colorata, contrastanta si ne place. Cateodata ma intreb cum ar fi daca am putea decolora partea cealata: grijile, problemele, stresul. Cred ca ar fi interesant si linistitor ca atunci cand ai o problema sa ii dai un "desaturate" in Photoshop sau cu "clone tool" sa copiezi peste ea o bucatica mai frumoasa si colorata in asa fel incat sa iti placa.

sange de vara

Ca tot suntem in sezon, sau un pic in extrasezon dar nu se pune, am zis sa ma conformez si eu si am postat cateva flori reprezentative, in special maci. Imaginile sunt de prin lanurile dintre Crangul lui Tei si Crangul lui Bot, pe langa Ploiesti.

sange de vara #2

sange de vara #3

sange de vara #4

sange de vara #5

sange de vara #6

de vara