Proiectul "Hai la tara - Traditia anotimpurilor"

In perioada 22 - 24 februarie am avut ocazia sa particip la un proiect foto (tabara de creatie foto).
Acest proiect, intitulat Hai la Tara! - Traditia anotimpurilor are ca scop promovarea frumusetilor traditiilor romanesti, a naturii si a locurilor pure, folosind arta fotografica ca mijloc de exprimare. S-a urmarit imortalizarea vietii comunitatilor rurale sub dominanta unuia dintre cele 4 anotimpuri.
Organizatorii au fost Eco-Club Montan “Carol Lehmann” Brasov impreuna cu Centrul Judetean pentru Conservarea si Promovarea Culturii Traditionale Brasov, Asociatia pentru Integrare Sociala si Protectia Mediului “Feed-Back” Brasov, Directia Judeteana pentru Tineret Brasov.
Eu am participat la prima etapa a acestui proiect, etapa de iarna, care a avut loc in Comuna Lisa, satul Breaza din Brasov. Cazati la o pensiune aflata la 2-3 km de sat, atmosfera a fost frumoasa, oamenii au fost super, vremea a fost un pic potrivnica, adevarata provocare a fost noroiul, dar una peste alta a fost bine. Am avut ocazia sa vizitez locuri noi si inedite, zona fiind situata la poalele muntilor Fagaras si fiind recunoscuta pentru traditiile si obiceiurile mentinute pana in ziua de astazi. Ca locatie fotografica pentru etapa de iarna, locatia a fost relativ bine aleasa in conditiile in care ar fi fost zapada, cum aceasta a lipsit a trebuit sa ne multumim cu ce s-a putut. Organizatorii au fost de nota unsprezece si ii felicit pentru ce au realizat, si le urez la mai multe asemenea proiecte. Cu ceilalti participanti m-am inteles de minune, nici nu aveam cum sa nu o fac, fiind cu totii pasionati de fotografie si sper ca ne vom mai putea revedea.

Pentru cei care vor sa participe la una din celelalte trei etape, sau pentru cei care vor sa afle mai multe despre acest proiect au aici link-ul: http://hailatara.wordpress.com/

4 comments:

Anonymous said...

Suna tentant. Unde se va tine a doua etapa?

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Anonymous said...

Hello. This post is likeable, and your blog is very interesting, congratulations :-). I will add in my blogroll =). If possible gives a last there on my blog, it is about the TV Digital, I hope you enjoy. The address is http://tv-digital-brasil.blogspot.com. A hug.

Anonymous said...

Hello. This post is likeable, and your blog is very interesting, congratulations :-). I will add in my blogroll =). If possible gives a last there on my blog, it is about the Impressora e Multifuncional, I hope you enjoy. The address is http://impressora-multifuncional.blogspot.com. A hug.